Dinamo P. - Torpédo Řepy

05.09.2010 21:23

Dinamo P. - Torpédo Řepy  6:0  (0:0)

branky: 3 x Rozumný L., 2x Tylle, Zach.

 

 

Do zápasu jsme vstupovali se zdravým sebevědomím. Protože jsme zvládli obě generálky před sezonou. S týmy Česlo a FK Álej "A". V zápase prvního kola jsme museli být považováni za favority. Vždyť bilance našich zápasů vyznívala 2:0 v náš prospěch. A to náš druhý vzájemný zápas skončil výrazným rozdílem 5:0.

Začátek zápasu byl opatrnější a čekalo se na to, co oba týmy předvedou. Troufám si říct, že jsme měli více ze hry. Ale naše šance zůstaly nevyužity. Stále jsme jen trefovali brankáře hostů. Který nemusel vytahovat žádné speciální zákroky. A když se do šancí dostávali hráči Torpéda ztroskotali na našem golmanovi Novotném. A i přes šance na obou stranách zůstal stav utkání do poločasu 0:0. Bylo zřejmé, že kdo vstřelí v zápase první branku po zbytek zápasu bude mít obrovskou výhodu. Naštěstí se to povedlo nám. Pár minut po zahájení druhého poločasu se už nemohl na nemohoucnost domácích útočníků koukat obránce Tomáš Zach a pěknou střelou z dálky vyhnal pavoučky z růžku kbelské brány. Po první brance jakoby se dostalo na kopačky hráčů Dinama více klidu a přesnosti. Postupně jsme ovládli zápas. Po brance Zacha se už probrali domácí útočníci a zbylé branky nastříleli naši tradiční střelci Tylle s Lukášem Rozumným. Když ve 35té minutě se z pravé strany dostal ke skryté střele za obráncem Tylle byl stav 2:0. Třetí branka padla za přispění lehké teče hostujícího hráče. To se trefil hráč Rozumný L. Na 4:0 zvyšoval opět kapitán Tylle. To když se na beku dnes hrající Michal Klumpar rozhlédl po hřišti a krásným míčem za obranu vybídl střelce, který jen ve vzduchu usměrnil míč za soupeřova brankáře. Hráči Torpéda utkání ještě nevzdávali, ale občas jim dělala problém nepřesnost v přechodu do útočné fáze a dobře bránící hráči Dinama. A když se přece dostali k nějaké nebezpečné střele, tak v naší bráně stál dnes výborně chytající Martin Novotný. Naše poslední 2 branky vstřelil Rozumný L. Jeho druhá branka v zápase padla z trestného kopu zahrávaného těsně za pokutovým územím. Svůj první hattrick v této sezoně dokončil v 60té minutě po pohledné kombinaci s Tyllem, kdy svojí levou nohou umístil přízemní střelu k tyči. Utkání jsme vyhráli zaslouženě 6:0.

Naše sestava byla téměř kompletní. Jediným hráčem který chyběl byl Honza Šustr, který si asi myslel, že svou formu najde na diskotéce ve Kbelích v lidovém domě. Opak byl však pravdou a na zápas ani nedorazil.

 

SESTAVA: Novotný - Zach, Kartous, Klumpar, Stehlík - Rozumný L., Rozumný J., Kartus, Pučálka, Tylle.